Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Pazudušā Aināra ģimene pateicas līdzcilvēkiem, bet šokēta par iestāžu darbu

© bezvēsts.lv

Kā iepriekš vēstīts, tiek meklēts 31 gadu vecs vīrietis, kurš pirms dažām dienām izgājis no mājām un pēkšņi pazudis.

31 gadu vecais rīdzinieks Ainārs Jēgers izgājis no mājas nezināmā virzienā 2016 gada 4. oktobrī, ap.20:00 un nav atgriezies. Līdzi bija telefons Samsung galaxy, maks (violetā krāsā), kājās - zilas Nike sporta botas, ģērbies melnā jakā. 4.oktobrī ap 20.00 pazudušais sazvanījās ar draugu, tobrīd bijis sliktā garastāvoklī.

Ar meklēšanas gaitu sociālajos tīklos dalījusies Aināra māja Sanita:

"Šoreiz gribu pastāstīt par ļoti daudz labiem cilvēkiem. Mūsu ģimenē ir notikusi nelaime, pazudis, mans brālis Ainārs Jēgers...

Ik dienas steigā nemaz nepamanām, cik apkārt ir brīnišķīgi, fantastiski un līdzjūtīgu cilvēki....Mūsu nelaimē steigušies nesavtīgi palīdzēt draugi, tuvinieki un pilnīgi sveši cilvēki, kuri netaupot spēkus, līdzekļus, savu brīvo laiku ir devušies šajās vējainās , drēgnajā, lietainās dienās mežā, lai pārmeklētu katru koku un krūmu. Ar kuteri apbraukājot milzīgo Ķīšezeru izpētot krastu no ezera puses vai nav manāms kaut kas niedrēs.

Sieviete ar saviem apmācītiem suņiem izstaigāja tuvējo apkārtni. Protams, morālais atbalsts no cilvēkiem, kas ir domās ar mums, ļoti daudz cilvēki mums palīdz ar tik ļoti nepieciešamo informāciju un padomiem. Visus es diemžēl nevaru uzskaitīt..... Vārdus es pagaidām ar nepieminu, jo visus es pieminēt nevaru, godīgi sakot, nezinot visus vārdu varu kādu nepieminēt. Gribu visiem, visiem pateikt milzīgu, milzīgu paldies, ka esat kopā ar mums gan darbos, gan domās un visādi citādi. Bet ar šo rakstu galvenokārt gribēju pateikt, ka tomēr ir visapkārt ļoti labi cilvēki..."

Pazudušā vīrieša meklēšana turpinās, svētdien, 9. oktobrī, Facebook rakstīja Kaspars Brikovskis. "Paldies visiem, kas vakar bija un šodien turpina.

Bet meklēšana varēja nest rezultātus, ja vien dažādās iestādēs strādājoši cilvēki kaut minūti iejustos tuvinieku ādā nevis akli pildītu kaut kādus noteikumus. Vai kāds no šiem cilvēkiem saprot ar sirdi, ka mums, pasakot pēdējo mobilā signāla lokācijas vietu, būtu pieticis,lai meklēšanai būtu jēga. Bet to pateiks pirmdien darba laikā - kad cerības atrast Aināru dzīvu diemžēl vairs nebūs.

Vai kāds apzinās, ko ģimenei nozīmē ierēdņa atbilde: zvaniet pirmdien darba laikā??? Tas, kam pēdējās dienas ejam cauri ir kaut kas prātam neaptverams. Es aicinu būt cilvēkiem!!!!! Un saprast,ko jūsu atbildes nozīmē tuvākajiem Aināra cilvēkiem, kad katra minūte ir izšķiroša. Vai tiešām mūsu valstī dzīvībai ir darba laiks????" par meklēšanas sarežģījumiem raksta Kaspars.

Visi, kas redzējuši pazudušo jaunieti vai kaut ko zina par viņa atrašanās vietu, aicināti zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvēsts.lv - 22084084. Īpaša uzmanība Čiekurkalna, Mežciema un Mežaparka iedzīvotājiem.