Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Aizdomas, ka deputāts Kabanovs uz Saeimu nāk piedzēries

© Twitter.com

Šodien parlamenta Valstiskās audzināšanas apakškomisijā tika skatīts visnotaļ jūtīgs jautājums par Rīgas 40. vidusskolas skolotāja Rafaļska atbilstība ieņemamajam amatam saistībā ar izteikumiem par viņa nelojalitāti Latvijas valstij. Tiesa, komisijas sēdē galvenā uzmanība tika pievērsta nevis pedagogam, bet gan Saskaņas centra deputātam Nikolajam Kabanovam, kura uzvedība radīja aizdomas par alkohola reibumu.

Kā portālam nra.lv klāstīja apakškomisijas deputāts Jānis Dombrava, pierādīt N. Kabanova atrašanos alkohola reibumā ir grūti, jo neviens ar alkometru deputātu netestēja. Tomēr politiķa ārējais izskats, kā arī alkohola dvinga, ko jutuši līdzās sēdošie kolēģi, liecinājuši, ka parlamentārietis atļāvies Saeimā ierasties ne pārāk skaidrā prātā.

J. Dombrava arī piebilda, ka vienīgais, ko N. Kabanovs spējis pateikt par apspriežamo jautājumu, esot bijusi replika: "nošaut!". To, ka deputāts iespējams ir lietojis alkoholu, šodien sociālajos portālos apliecināja arī virkne žurnālistu, kuri bija apmeklējuši apakškomisijas sēdi.