Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Purvciemā vīrietis ierodas naktsklubā ar tīģerpitonu

Naktī uz svētdienu kādā klubā Rīgā, Nīcgales ielā, atpūsties ieradās vīrietis ar tīģerpitonu, taču pēc municipālās policijas iejaukšanās viņam no līdzpaņemtās čūskas nācās šķirties.

Kā aģentūra LETA uzzināja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP), vīrietim nebija tīģerpitona turēšanai nepieciešamās atļaujas, tāpēc radījums tika nodots veterinārās klīnikas SIA "Dr.Beinerts" darbiniekam.

Savukārt iepriekšējā naktī ap plkst.2 RPP saņēma izsaukumu uz Salnas ielu, kur kādā dzīvoklī notika trokšņošana. Likumsargi konstatēja, ka nemiera cēlāji ir pieci nepilngadīgie, kuri bija apreibinājušies ar alkoholiskajiem dzērieniem. Viens no viņiem stiprā alkohola reibumā tika nodots neatliekamās palīdzības mediķiem.

Pārbaudot personu datus, noskaidrojās, ka vēl viens nepilngadīgais no trokšņotāju kompānijas ir Lietuvas pilsonis. No jauniešiem tika pieņemti paskaidrojumi un policisti viņus nodeva radiniekiem.

Naktī uz sestdienu municipālā policija saņēma informāciju arī par kādu velosipēda zādzību Kaļķu ielā. Kopā ar cietušo likumsargi apsekoja teritoriju un atrada zagli ar visu braucamrīku. Cietušais un aizdomās turētais tika nodoti Valsts policijai.