Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Policija komentē paziņojumu par it kā notikušu laupīšanu viesnīcā Vecrīgā

© nra.lv

Trešdienas rītā viesnīcas "Hotel Garden Palace" valdes loceklis Uldis Skudra paziņoja, ka naktī uz 9.augustu viesnīcā notikusi bruņota ielaušanās. Valsts policija saistībā ar notikušo sniegusi plašāku skaidrojumu.

Valdes loceklis Uldis Skudra sagatavotā preses relīzē informēja, ka nezināmas personas ielauzušās viesnīcas numuros, neļaujot viesnīcas apmeklētājai apģērbties, tā tika izdzīta uz ielas, viņas mantas izliktas ārpus viesnīcas teritorijas. Pielietojot vardarbību viesnīcas apmeklētājai tika atņemti personu apliecinoši dokumenti un mobilais tālrunis, lai nevarētu tikt izsaukta policija.

Valsts policija portālam nra.lv noliedz, ka viesnīcā notikusi laupīšana. Tas bijis civiltiesisks strīds ar nomnieku un īpašnieku. Saistībā ar notikušo ir uzsākta resoriskā pārbaude. Pagaidām nav uzsākts arī nekāds process.

Policija arī apstiprina, ka šorīt uz konkrēto adresi saņemts izsaukums, kur likumsargi nodrošinājuši sabiedrisko kārtību.

Kā ap plkst. 12:00 novēroja nra.lv, viesnīcai piederošā kafejnīca Tea & Coffee Garden un bārs Secret Garden ir slēgti, tāpat kā ieeja viesnīcā. Viesnīcā rosījās liels daudzums kamuflāžā tērptu vīri, dežūrējot gan pie ieejas vārtiem, gan iekšpusē.

nra.lv

Ik pa laikam tiek ielaisti vai izlaisti viesnīcas viesi, kā arī citi cilvēki.Pie vārtiem dežūrējušais vīrietis nra.lv atteicās sniegt komentāros par notiekošo.