Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

SĒRU VĒSTS: Pazudušais Kaspars atrasts miris; māsa atklāj, kas noticis

© F64

2017.gada februārī sociālajā tīklā facebook simtiem cilvēku dalījās ar kādas sievietes ierakstu, kura informēja, ka lūdz palīdzību, lai atrastu 41 gadus veco Kasparu Pogu, kurš pēkšņi pazudis. Jau toreiz viņa māsa Gunta norādīja, ka brālis iepriekš runājis par pašnāvību. Pēc aptuveni diviem mēnešiem viņa sociālajā tīklā facebook pastāstīja, kas noticis ar brāli.

Jau februāra sākumā tika meklēti paši mazākie pavedieni, lai Kasparu izdotos atrastu dzīvu. Simtiem cilvēku sociālajā tīklā facebook norādīja, ka ir gatavi palīdzēt viņu meklēt.

8.aprīlī Kaspara māsa sociālajā tīklā facebook ievietojusi ierakstu, kurā pastāstījusi, kas noticis ar brāli. "Mīļie, draugi. Vakar beidzot saņēmām ilgi gaidīto ziņu. Brālis ir atrasts, izvilkts no Daugavas slēgtajā teritorijā Vecmilgrāvī. To, ka viņš ir upē, policija apstiprināja trīs nedēļas pēc 2.februāra. Video novērošanas kamerās bija redzams, ka viņš dodas gar Latvijas Banku augšā uz Vanšu tiltu. Viss bija tieši tā, kā mēs bijām izdomājuši. Brauca ar 12.trolejbusu un gāja uz upi. No tilta gan viņš neleca, par ko biju pārliecināta, bet esot pārgājis pāri un tad vēl gājis jūras virzienā. Droši vien kādu nomaļu vietu atradis," norāda Gunta.

Par spīti traģiskajam notikumam, 41 gadu vecā Kaspara māsa norāda, ka vismaz ir miers, ka brālis atrasts. Daudzus citus cilvēkus tā arī nekad neatrod.