Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Jauns vīrietis Daugavpilī nežēlīgā veidā sev atņem dzīvību

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Laikraksts "Latgales laiks" raksta par kādu traģisku notikumu, kas satriecis Daugavpils novada iedzīvotājus.

"Latgales laiks" vēsta, ka šaumsinošie notikumi norisinājušies naktī no 25. uz 26. oktobri. Dubrovina parkā, memoriālā pie mūžīgās uguns, ap pusnakti uzliesmoja un sadega jauns vīrietis. VUGD Latgales reģiona brigādes Daugavpils nodaļas ugunsdzēsēji pastāstīja, ka, atbraukuši uz traģēdijas vietu, pat nav izvilkuši šļūtenes. Liesmas bija nodzisušas, bet starp mūžīgo uguni un pareizticīgo krustu gulējis apdedzis cilvēka ķermenis.

Šobrīd Valsts policija informē, ka veiks ekspertīzi, lai noskaidroto vīrieša nāves iemeslu, taču jau šobrīd viņi pieļauj, ka tā ir bijusi pašnāvība. Ugunsdzēsēji atzinuši, ka bija izmantots degmaisījums. Jāpiebilst, ka policija maijā vīrieti bija aizturējusi kailu turpat Dubrovina parkā un nodevusi mediķu aprūpē.

"Latgales laika" redakcijas rīcībā ir informācija, ka traģiski bojā gājušais ir 1987. gadā dzimušais Dmitrijs. Viņš ir mācījies 10. vidusskolā, kuras pedagogi ļoti pārdzīvo notikušo. Viņi stāsta, ka Dmitrijs bijis gan labs skolēns gan aktīvs un dzīvespriecīgs jaunietis.

Dmitrijs reiz bija perspektīvs sportists. Treneris Anatolijs Ļevša atminējās, kā puisis 2005. gadā kļuva par Latvijas triatlona un duatlona čempionu un vēlāk Eiropas junioru čempionātā, cīnoties ar elites triatlonistiem, izcīnīja 8. vietu individuālajās sacensībās un 7. vietu komandu stafetē.