Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Rīgā liels koks sadauza 10 automašīnas

© Jānis Tereško

Rīgā, Āgenskalnā, šorīt milzīgs ozols uzgāzies desmit automašīnām, tostarp Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnai, taču negadījumā neviens necieta, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses sekretāre Inga Vetere.

Ugunsdzēsēji informāciju par negadījumu Gregora ielā saņēma ap plkst. 5.19. Milzīgais koks sabojājis desmit stāvošas automašīnas, no kurām piecas ugunsdzēsējiem nācās atbrīvot.

Ugunsdzēsēji arī ziņojuši Rīgas Dārzu un parku dienestam, jo koka paliekas jāaizved šim dienestam. Pašlaik nav skaidrs, kādu iemeslu dēļ ozols nolūzis.

Arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša aģentūrai LETA apstiprināja, ka negadījumā cietušo nav. Mediķu brigāde negadījuma brīdī atradās izsaukumā un bija devusies pie pacienta mājās.

Arī mediķu aprīkojums nav cietis, tomēr būtiski bojājumi nodarīti NMPD automašīnai. Bukša gan norādīja, ka parasti šādos gadījumos Rīgas specializētā autotransporta bāze nodrošina operatīvu automašīnu nomaiņu.