Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

Divi autovadītāji pēc izraisītas avārijas ar cietušajiem aizmūk un neziņo policijai

Pagājušajā diennaktī divi autovadītāji pēc izraisītas avārijas ar cietušajiem aizmukuši no notikuma vietas un neziņo policijai, liecina Valsts policijas operatīvā informācija.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse aģentūru LETA informēja, ka pagaidām nenoskaidrots autovadītājs Liepājā, braucot pa Pļavu ielu virzienā no Salmu ielas uz Lauku ielu, neizvēlējās pareizu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā.

Autovadītājs atstāja negadījuma vietu par to neziņojot policijai, lai gan negadījumā cieta 1997.gadā dzimusi meitene, kura nogādāta slimnīcā.

Līdzīgs gadījums noticis Vaiņodes novada Vaiņodē, kad Tirgoņu ielā arī pagaidām nenoskaidrots autovadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Vadītājs no notikuma vietas aizgāja neziņojot par to policijai, lai gan pēc negadījuma slimnīcā ar smagām traumām nogādāts 1986.gadā dzimis vīrietis un ar dažādiem sasitumiem 1994.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā Latvijā notikuši 72 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 16 gadījumos cietuši 20 cilvēki, bet viens cilvēks gājis bojā.