Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

FOTO: Darbam virtuvē tagad nopērkama arī "Solvita", "Nils" un "Andris"

© Publicitātes foto

95 dienas pirms pašvaldību vēlēšanām ekskluzīvu virtuves dizaina priekšmetu ražotāji "Duck Woodworks" radījuši meitas zīmolu "Duck Foot" un kā solījuši, nākuši klajā ar jaunu servēšanas dēlīšu kolekciju, kuriem uzņēmums devis, šoreiz, latviskus vārdus – Nils, Andris, Solvita un Aivars.

Lielu atsaucību ieguva pirmā servēšanas dēlīšu līnija, kurā tika atspoguļoti trīs tā
brīža populārākie politiskie lielvalstu līderi. Šo dēlīšu līniju uzņēmums radījis tiem, kuri ar optimismu gaida velēšanas.

“Duck Woodworks” vadība saka: "Uz šiem dēlīšiem var servēt jebko sākot ar kaviāru beidzot ar pūdētu sieru, vismaz to Jūs variet izlemt paši. Šie dēlīši nav paredzēti gaļas klapēšanai vai zivju ķidāšanai, bet mēs, protams, to nevaram aizliegt."


"Duck Woodworks" ir uzņēmums ar senām tradīcijām kokapstrādē, kuras mantotas trijās paaudzēs. Uzņēmuma darbnīcā tiek ražotas mēbeles un durvis, kā arī ekskluzīvi gaļas dēlīši, kurus iegādājas cilvēki visā pasaulē, tai skaitā Amerikā, Anglijā un Apvienoto Arābu Emirātos. Tos izvēlas cilvēki, kam patīk kvalitatīvas, labi nostrādātas lietas. Uzņēmumam izdevies iemantot Latvijas vadošo pavāru uzticību ar savu produktu augsto kvalitāti. Jaunie censoņas ir izveidojuši sadarbību ar Dānijas,Vācijas un Somijas dizaina priekšmetu veikaliem.