Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Astrologs iesaka 1.septembrī bērnus uz skolu nevest

© F64

Pienācis svārstīgu emociju, šaubīgu lēmumu un liktenīgu notikumu laiks, dzīvosim starpaptumsuma ietekmē – no gredzenveida Saules aptumsuma 1.septembrī līdz Pusēnas Mēness aptumsumam 16. Septembrī, kas iekļaujas no 30.augusta līdz 22.septembrim ilgstošajā Dižčikā. “Problemātiskajos jautājumos – dubults plīsīs nograbēdams!” par starpaptusmuma perioda sakritību ar Dižčiku brīdina Astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis.

Kā par nelaimi, Saules aptumsums sakrīt ar 1.septembri – Zinību dienu. “Jaunieši, kuri mācības uzsāks kārtējo gadu, periods nebūs nekas pārdabisks. Mazliet žēl mazos pirmklasniekus un pirmkursniekus, kuri savu zinību ceļu uzsāks pirmoreiz,” norāda astrologs.

“Visveiksmīgākais laiks svarīgajam skolas gaitu sākumam būtu Augošs Mēness, lai mācības vieglāk padotos, sekmes būtu labākas un skolas dzīve vieglāk kārtotos. Šoreiz tas pagalam neveiksmīgi trāpījies vistukšākajā laikā. Ieteiktu vecākiem pamatīgi piedomāt vai šādi riskēt, sūtot skolā tieši šajā dienā. Labāk ar bērnu līdz skolai aiziet 29., 30.augustā, kas gan ir Dilstošs Mēness, bet vēl nav sācies problemātiskais Dižčiks. Tuvākais pēcaptumsuma laiks skolas sākumam ir ir 6. un 7.septembris. Tiesa, līdz pat 22. septembrim notikumus diktēs retrogrādais Merkurs sauktais par Dižīku, kas vistiešāk atbild par bērniem un zinībām,” padomus sniedz Kristaps Baņķis.

Astrologi.lv skaidro, ka 1.septembris ir Taisnīguma un Likuma spēka diena, kad stingri jāievēro likums, rituāls, reglaments, ne par soli nedrīkst novirzīties no noteiktas kārtības, jāievēro disciplīna. Dotos solījumus grūti atcelt. Darbs ir kā pienākums, un jāstrādā no saullēkta līdz saulrietam, pabeidzot iesākto. Labāk nemaz nesākt strādāt, nekā slikti padarīt darbu. Labāk vadīt, nevis būt vadāmam. “Vai šo novelēsi savam bērnam uz visu mācību mūžu? Jo zinību dienas starts ietekmēs nākotni un notikumus mācību un skolas dzīvē!” uzsver astrologs.

Ja 1.septembra aptumsums iesāk augoša Mēness cikla Stapaptumsuma periodu, ko 16.septembrī noslēdz aptumsušais PilnMēness kā karmas realizācijas scenāriju veicinātājs, pasniedzot neaizmirstamas mācībstundas. 16.septembris sakrīt ar Saules cikla 1.dienu, kas pastiprina dažādu cilvēku apņemšanās svarīgumu. Aptumsumi valdīs līdz pat 1.oktobrim, kad sākas Jauns Mēness cikls.

„Aptumsumi jau kopš sendienām iezīmējas kā karmiskās pretestības laiks, tādēļ šajā laikā bizness vai nu pelnīti iet no rokas, vai ir maksimāli piepildīts ar dažādiem šķēršļiem. Šajā laikā ar jebkuru darbību, tēlaini sakot, pamatīgi piepildām karmas trauku. Viss ir sakāpināts, sabiezinātas dzīves krāsas ikvienam atbilstoši individuālajam horoskopam. Ja neesi pārliecināts, ko dari, tad nedari neko! Par vienu gan var padomāt, – kā tikt vaļā no nejēdzīgiem ieradumiem, piemēram, smēķēšanas. Pastāv virkne iespēju, kā palīdzēt sev, lai ar mazākiem enerģijas zudumiem un harmoniskāku attīstību nodzīvotu aptumsumu periodu, par ko plaši klāstīts http://www.astrologi.lv,” skaidro Astrologi.lv veidotājs.

Saules aptumsuma enerģija ietekmē veselības stāvokli, pastiprina hroniskās kaites. Kā norāda Astrologi.lv, jāievēro mērenība dzīves stilā, nedrīkst pārēsties, nav vēlams lietot alkoholu, pārmērīgi sportot. Uz līdzsvarotu cilvēku psihi Saules aptumsums nekādu ietekmi neatstās, taču jārēķinās, ka var nākties saskarties ar mazāk nosvērtām personībām.

Saules aptumsuma laikā Mēness bloķē Saules gaismu, tādējādi samazinot tās spēku. Cilvēki var zaudēt reputāciju vai arī tikt nostādīti cieņu aizskarošās, pazemojošās situācijās. Aptumsumi var nest līdzi negaidītas pārmaiņas jebkurās lietās, tādēļ tas nav veiksmīgs laiks.

Aptumsuma enerģētika izteikti ir sajūtama vismaz trīs dienas pirms un trīs dienas pēc to kulminācijas brīža. Kā norāda Astrologi.lv, Mēness aptumsums skars sadzīves sfēru, emocionālo jomu, zemapziņu, dvēseli un spēju adaptēties, provocēs ķildas, skandālus, dvēseliskas nesaskaņas, izraisīs neapzinātas bailes, fobijas, diskomforta izjūtu. Tādēļ pirms Mēness aptumsuma jānodarbojas ar dvēseles, ķermeņa un mītnes attīrīšanu. Jāatceras, ka jebkurai darbībai, kas veikta Mēness aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas.