Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Alojā notikusi šausminoša izrēķināšanās

© Ekrānuzņēmums

Alojā pieci jauni puiši un viena knapi pilngadīga meitene kopīgas ballītes laikā tā piedzērušies, ka izdomājuši atrisināt kādu senu konfliktu, ziņo raidījums "Degpunktā".

Vienam no "ballētājiem" vecmamma esot sūdzējusies, ka kaimiņi viņai darot pāri, trokšņojot un visādi citādi aizskarot. Dzestiņa kulminācijā visi seši sēdušies automašīnā un devušies pie pāridarītāja. Pēc dzīvokļa durvju izlaušanas viņi atklājuši, ka meklētais "ļaundaris" nav mājās. Tā vietā viņi kā ķīlniekus paņēmuši divus radiniekus, kurus aizveduši uz karjeru un pazemojuši sitot un slīcinot.

Pēc tam kompānija devusies pie "ļaundara" tēva, lai pieprasītu izdot dēlu. Tēvam un viņa civilsievai izteikti draudi izdurt acis un nodedzināt māju.

Izrādījies, ka konflikta iemesls nav nemaz tik vienkāršs- iespējams, kādam no puišiem meklētais vīrietis "nocēlis" meiteni.

Policijā par notikušo sākti vairāki kriminālprocesi par personas nolaupīšanu, par nelikumīgu iekļūšanu privātīpašumā un huligānismu. Par notikušo draud līdz pieciem gadiem cietumā.