Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā

Policistam, kurš braukājis ar Georga lentīti, izteikts aizrādījums

© f64.lv

Sociālajā tīklā facebook, kāds lietotājs ziņo – policistam, kurš braukājis ar Georga lentīti esot izteikts oficiāls aizrādījums.

“23.03.2016. raidījumā BEZ TABU tika demonstrēts sižets par Valsts policijas darbinieku, kurš savai automašīnai piestiprinājis krievu nacionālistu simbolu - Georga lentītes, kā arī uzlicis saukli par to, cik ļoti viņš mīl Krieviju. Saistībā ar minēto faktu tika uzrakstīts pieprasījums Valsts policijai, lai saņemtu informāciju, kā Valsts policija ir reaģējusi uz marta beigās raidījumā BEZ TABU demonstrēto sižetu, par sižetā redzamo valsts policijas darbinieku, kurš savai automašīnai piestiprinājis krievu nacionālistu simbolu Georga lentītes, kā arī uzlicis saukli par to, cik ļoti viņš mīl Krieviju.

24.05.2016. tika saņemta atbilde no Valsts policijas uz informācijas pieprasījumu, ka raidījumā BEZ TABU redzamais policijas darbinieks ir saukts pie atbildības. Lūgums, ja kāds no Jums, kas lasa minētās rindkopas - redz tiesībsargājošo iestāžu darbinieku pārvietojoties ar savu privāto automašīnu, kas rotāta ar Georga lentītēm, Krievijas Federācijas simboliku un Donbasa/Slovjanskas simboliku/karogiem, lūdzu par to nekavējoties informēt Valsts policiju vai Iekšējās drošības biroju!!!” ziņo ieraksta autors, kurš savu izveidoto materiālu papildinājis arī ar no policijas saņemto vēstuļu kopijām.