Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Gaujas ielā saskrējušies divi velosipēdisti

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Rīgā vakar notikusi sadursme starp diviem velosipēdistiem, kuri pēc negadījuma nogādāti slimnīcā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Gaujas ielā, kur ar 1985.gadā dzimušu velosipēdisti sadūries 1986.gadā dzimis velosipēdists. Abi velosipēdu vadītāji nogādāti slimnīcā.

Garkalnes novadā, ceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža 20.kilometrā, 1994.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volkswagen" uzbraucis 1945.gadā dzimušam velosipēda vadītājam. Cietušais pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Arī Liepājā 1982.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" uzbraucis velosipēdistam. Autovadītājs gribējis iebraukt mājas pagalmā un nav pārliecinājies par drošību, kā rezultātā uzbraucis 1936.gadā dzimušam velosipēda vadītājam.

Bet Kandavas novada Zemītes pagastā 1997.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi A4 Avant", nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu attiecībā pret ceļa segumu, kā rezultātā automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs un 2000.gadā dzimusi jauniete.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki, no tiem septiņi bijuši gājēji un velosipēdisti. Rīgas reģionā reģistrēti 25 negadījumi ar desmit cietušajiem.