Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Deputāts Artuss Kaimiņš izdos avīzi

© f64

Latvijas Reģionu apvienību pametušais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kurš paziņojis, ka 3.maijā dibinās partiju, savā portālā kampiedervalsts.lv sācis izdot avīzi.

"Mīļš paldies visiem kopienas atbalstītājiem! Šobrīd mēs esam 2101.

Ir skaidrs, ka kopienai nepieciešama kopēja informācija. Tādēļ pirmdienās tiks izdota kopienas “Kampiederavīze”. Trešdien birojs tiksies ar brīvprātīgajiem, kas ir izteikuši gatavību uzņemties redakcionālo un maketēšanas darbu, lai avīze kopienas atbalstītajiem sniegtu viegli saprotamu un noderīgu informāciju.

Avīzes centrālā ziņa šodien ir par Rīgas reģionālās grupas dibināšanas sanāksmi un tās dienaskārtību. Lūk, ko kopienai raksta sanāksmes vadītājs Nauris Grietēns:

“Rīgas pilsētas reģionālās grupas sanāksmi gaidu ar aizrautību un atbildību par to, ka esam uzsākuši pirmo šāda veida precedentu KPV kopienas attīstībā. Sanāksmi redzu kā līdzekli KPV kopienas aizsācēju un tās biedru pirmajai, jau pavisam nopietnajai, tiešajai saskarsmei. Lai arī sanāksmē izskatīsim kopienas, kā arī potenciālās biedrības uzstādījumu izvirzīšanu un tālāku pieņemšanu, tomēr, vairāk par visu, vēlos, lai šī sanāksme kalpotu kā iedvesma citu grupu veidošanai kā Rīgā, tā arī reģionos. Vēlos, lai sanāksme kalpo kopienas biedru aktīvas darbības masveidības attīstīšanā. Masveidībā, kura atklāti atbalsta kopienas manifesta idejas, pastāv par tām un darbojas saskaņā ar tām. Jo masveidīgāka kļūs kustība, jo “raibāka” tā kļūs. Jo “raibāka” tā kļūs, jo vairāk spēcīgu speciālistu to sastādīs.
“Raiba”, masveidīga, profesionāla un vienu misiju, vienus mērķus aizstāvoša kustība spēj darīt lielas lietas. Mūsu kopienas ceļš ir no varbūt NAIVAS cerības, līdz kopēju mērķu sasniegšanai.
“Cerība nav zudusi, kamēr vien ir kāds muļķis, kurš par to cīnās”
                                                                             / Dž. Sperovs

Tad lai saturās tie, kuri, apslēpti vai pavisam atklāti savā augstprātībā tos dēvē un uzskata par muļķiem, sargājot sevis savērpto sistēmu.
 Mana vislielākā cieņa un pateicība visiem, kuri jau izvirzījuši iniciatīvu aktīvā darbībā. Pateicos visiem, kuri jau aktīvi darbojas KPV forumā.”

Arī Londonā un Jelgavā domubiedri ir sākuši izvēlēties sanāksmes laiku un vietu. KPV birojs ar prieku un nepacietību gaida piedāvājumu!

Atcerēsimies, ka pirms nedēļas Rīgas grupas dalībnieki viens otru vēl nepazina, taču kopiena tiem ir ļāvusi atklāt kopējus ideālus. Iespējams, ka arī citi svešinieki, kurus ikdienā sastopam, ir mūsu domubiedri. Bet mēs to neuzzināsim, ja nesāksim sarunu," portālā kampiedervalsts.lv raksta Artuss Kaimiņš.

AVOTS: http://kampiedervalsts.lv/kopienas-informativais-izdevums-kam-pieder-avize-nr-1/