Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

“Dieva suņi” aizstāvēšot Latvijas sievietes no varmākām

© ekrānšāviņš/facebook

Ķelnē notikušo nemieru sakarā pašmāju baikeru organizācija “Dieva suņi” sociālajos tīklos apsolījušies apvienoties ar minoritātēm un nosargāt Latvijā mītošās sievietes.

“Mēs neesam notrulinātie vācieši vai itāļi ar savu jēlo toleranci. Daudz ciešam, bet ne jau uzbrukumu mūsu sievietēm. Redzēsiet, kā mēs savilksimies vienā dūrē arī ar krieviem un varmākas muks prom no Latvijas kā žurkas,” vēsta ieraksts sociālajos tīklos, tomēr vēlāk, šķiet, pēc iepazīšanās ar bēdīgajiem statistikas datiem, organizācija nākusi klajā ar vēl vienu paziņojumu.


“Mēs solām, jebkad un jebkur aizstāvēt mūsu sievietes, bet redz, ko rāda šodienas realitāte. Esam valsts ar vieniem no augstākajiem pret sievietēm veikto vardarbību rādītājiem. Kauns, ka Latvijā dzīvo tik daudz lupatas, kas spējīgi pacelt roku pret sievieti. Meitenes, nekad neko tādu necietiet! Pēc pirmā gadījuma pametiet tos draņķus bez žēlastības un nekāda piedošana!” mudina ieraksta autori.

Jau ziņots, ka aptuveni 1 000 jaunu vīriešu, kuri bijuši apreibinošu vielu iespaidā, Jaungadā sarīkojuši nemierus Ķelnes centrālajā stacijā. "The Local" un "Die Welt" raksta, ka policijā vērsušās ap 60 sieviešu no kurām seksuālus uzbrukumus piedzīvojušas 20 savukārt "Deutche Welle" ziņo, ka saņemtas 90 sūdzības no kurām tikai viena bijusi par izvarošanu. Vīrieši esot bijuši Tuvo austrumu un Ziemeļāfrikas izcelsmes.