Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Rīgā vīri maskās uzbrūk jaunai sievietei, bet pieļauj muļķīgu kļūdu

Ilustratīvs attēls © scanpix

Kāda sieviete Teikā tikusi ļoti nepatīkami aplaupīta. Par laimi uzbrucējus izdevies notvert, tiesa – pašu neattapības dēļ, ziņo raidījums “Degpunktā”.

Kā informē policijā, kāda sieviete tikusi aplaupīta. Viņai, izejot no kāpņu telpas uzbruka divi vīrieši. Laupītāji bijuši tērpti melnās maskās un vienam no viņiem bijis ierocim līdzīgs priekšmets. Vīri teikuši, ka esot policijas darbinieki, likuši jaunajai dāmai sev sekot un ievilkuši savu upuri krūmos.

 
Ļaundari lika sievietei novilkt jaku un kurpes, kā arī savāca sievietes vērtslietas. Ļaundari, vērtējot un piesavinoties sievietes mantas, savā starpā arī sarunājās un upurei izdevās noklausīties viena vīrieša iesauku, kas vēlāk izrādījās ļoti noderīga informācija. Šo iesauku sieviete pateica policijas darbiniekiem un viņi tūdaļ pārbaudīja savu datu bāzi. Tika atrasts aizdomās turamais uz kura dzīves vietu tad arī devās policijas darbinieki. Pie vīrieša tika atrastas sievietes mantas, kā arī pistolei līdzīgais priekšmets un nu vainīgais ir aizturēts.