Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Sirmam vectētiņam, kurš visu mūžu glābis citu dzīvības, nodegusi māja

© facebook,

Vilhelms Margēvičs ir sirms kungs, kurš savu dzīvi pavadījis glābojot citu cilvēku dzīvības, strādājot kā ātrās palīdzības šoferis. Tagad viņš nonācis nelaimē – nodegusi viņa paša celtā māja un viņa tuvinieki sociālajos tīklos dalījušies ar aizkustinošu lūgumu pēc palīdzības.

 „Vilhelms Margēvičs ir manas vecmāmiņas viens no trijiem brāļiem, kurš izaudzinājis divus bērnus, trīs mazbērnus un vienu mazmazbērnu.
Visu savu darba mūžu viņš  steidzies, lai pašaizliedzīgi izglābtu cilvēkus kā ātrās medicīniskās palīdzības šoferis Gadu laikā ir pats izglābis neskaitāmu cilvēku dzīvības, palīdzējis nākt pasaulē mazuļiem un vienkārši sniedzis atbalstu vai labu padomu. Tagad, jau esot pensijā, šoferē Latgales priesterus.
Viņa labestībai, mīlestībai un ticībai nav robežu,” raksta Vilhelma radiniece Liene un atklāj, ka cer uz līdzcilvēku palīdzību mājiņas atjaunošanā.

„Mēs ticam labajam un aicinām palīdzēt atjaunot nodegušo mitekli, kas, Dagdā, Latgales sirdī, pašu rokām būvēts un lolots vairāk kā 50 gadus. Draugi, jebkura palīdzība mājas atjaunošanā - būvmateriāli, finansiāls atbalsts vai palīdzīga roka, tiks novērtēta ar sirsnību un mīlestību,” uzsver sieviete. Tāpat viņa arī norāda konta numuru un kontaktpersonu, Vilhelma māsu – Jolantu Priedi, ar kuru iespējams komunicēt sociālajā tīklā facebook.


Saņēmējs: Jolanta Priede
Konts: LV83PARX0002085770002 
Ar norādi: Vilhelmam