Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

ŠOKS: Ventspilnieki gadu baro sienu, jo domā, ka tur dzīvo kaķis

© tvplay

Ventspils iedzīvotāji gandrīz gadu „barojuši” spraugu sienā, jo uzskatījuši, ka tur ir iesprostots kaķēns, ziņo raidījums „Degpunktā”.

Informācija, ka aiz sienas iesprostots kaķēns, izplatījusies caur sociālo tīklu facebook. Ierastu bija veikusi kāda meitene, kura apgalvoja – aiz sienas, jau kopš pagājušā gada jūnija iemūrēts dzīvnieks, kuru pa mazo spraugu piebarojot apkārt dzīvojošie kaimiņi.

Vietējie esot informējuši par savām aizdomām veikala īpašnieku, kurš esot atcirtis, ka tās esot muļķības, un, ja tur būtu iemūrēts dzīvnieks, viņš jau sen būtu miris.

Lai atrisinātu konfliktu, esot saukti pat glābēji un likuma sargi, kuri situāciju neesot varējuši atrisināt, tādēļ lūguši iedzīvotājus vairāk viņus par šo „kaķa jautājumu” netraucēt.

Par spīti tam, veikala pārstāvis joprojām apgalvo – tie visi esot slima suņa murgi. Nekāds kaķis sienā nekad nav bijis iesprostots un pat ja būtu bijis, jau sen būtu aizgājis bojā.

Tomēr, kā ziņo vietējie, nesen kaķi daži entuziasti ar āmura un kalta palīdzību no gūsta ir atbrīvojuši, un dzīvnieks, par spīti savai ilgajai izolācijai ir sveiks un vesels.