Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Glābjot kaķi, vīrietis izkrīt no piektā stāva balkona

© f64

Rīgas reģionā 35 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā, mēģinot glābt kaķi, pārkritis pāri piektā stāva balkona margām un guvis vairākas smagas traumas, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vīrietis guvis galvas traumu ar aizdomām par saasiņojumu galvā, vairāku ribu un kājas lūzumu. Vīrietis vidēji smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Vidzemē kāds 38 gadus vecs vīrietis, tīrot skursteni, paslīdējis un kritis no aptuveni trīs metru augstuma. Mediķi vīrietim konstatējuši galvas smadzeņu satricinājumu, kā arī mugurkaula kakla skriemeļu lūzumu.

Rīgā 29 gadus vecai sievietei no vairāku stāvu augstuma uz galvas uzkritis apmetuma gabals. Sievietei konstatēta vaļēja brūce galvā, kā arī mediķiem bijušas aizdomas par paura kaula lūzumu.

Vidzemē kāds divus gadus vecs zēns piekļuvis pie pretalerģijas līdzekļa un iedzēris to. Zēns nogādāts slimnīcā ar saindēšanos.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi kopumā devušies uz 1237 izsaukumiem, no tiem 137 bija saistīti ar dažāda veida traumām.