Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Sieviete iznāk no cietuma un izdemolē kafejnīcu

Vakar, 25. septembrī, patruļpolicijas darbinieki reida laikā saņēma informāciju par sievieti, kas demolē kādas kafejnīcas telpas, kases aparātu un sit traukus Murjāņu ielā.

Patruļpolicijas darbiniekiem ierodoties notikuma vietā, sieviete jau bija pametusi kafejnīcas telpas, taču darbinieces norādīja uz netālu esošo sabiedriskā transporta pieturu, kur uz soliņa sēdēja sieviete, kura iepriekš bija demolējusi kafejnīcas telpas. Policisti devās pie sievietes, taču viņa uzvedās agresīvi, tāpēc policistiem radās aizdomas par narkotisko vielu lietošanu. Sieviete tika nogādāta iecirknī, lai noskaidrotu vai ir lietotas narkotiskās vielas. Atrodoties iecirknī sieviete turpināja uzvesties neadekvāti un agresīvi.

Aizturētā sieviete, 1981. gadā dzimusi, ir iepriekš vairākkārt tiesāta par noziegumiem saistībā ar narkotiskajām vielām. Sieviete pēdējo reizi atbrīvota no ieslodzījuma 21. septembrī.

Pret sievieti uzsākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšu vai bojāšanu, par ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu.