Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

"Dominā" sāk skanēt signalizācija; apmeklētājus neevakuē

Šodien remontdarbu dēļ tirdzniecības centrā "Domina Shopping" ieslēgusies signalizācija, biznesa portālam "Nozare.lv" apstiprināja "Domina Shopping" mārketinga vadītāja Eda Magone.

Viņa norādīja, ka satraukumam nav pamata un tirdzniecības centrs turpina darbu, kā ierasts. "Signalizācija ieslēgusies centrā notiekošo remontdarbu dēļ. Izmantojot veikala translāciju, jau informējām apmeklētājus, ka nevienam briesmas nedraud," paskaidroja Magone.

Kā ziņots, plaisas "Domina Shopping" esošā "Prisma" veikala griestu sijās, kuras pēc Zolitūdes traģēdijas bija pamanījis un nofotografējis kāds no veikala apmeklētājiem, neapdraud cilvēku dzīvību, iepriekš biznesa portālam "Nozare.lv" apliecināja tirdzniecības centra direktore Ilze Brazeviča.

Viņa paskaidroja, ka plaisas veikala sienās ir kosmētiskas un tās radušās dekoratīvajā reģipsī. Tāpat šīs plaisas nerada draudus nesošajām konstrukcijām.

"Domina Shopping" pārvaldītājs ir SIA "Baltic Red".

Kā liecina "Firmas.lv", "Baltic Red" apgrozījums pērn bija 255 558 lati, bet peļņa - 33 133 lati. SIA "Baltic Red" dibināta 2007.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2000 latu. "Baltic Red" pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajai kompānijai "Baltic Red Management UAB".