Tukumā sievietes dēļ nākas apstādināt vilcienu

Valsts policijā (VP) sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana sestdienas naktī Tukuma novadā zem vilciena bojāgājušā vīrieša lietā, bet sestdien pa dienu Tukumā bīstamā situācijā bijusi arī kāda iereibusi sieviete.

VP Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka 1972.gadā dzimušais vīrietis 9.novembrī ap plkst.4.40 lauku apvidū Tukuma novada Tumes pagastā pagaidām nenoskaidrotos apstākļos bija pakļuvis zem braucoša vilciena sastāva un notikuma vietā gājis bojā, par ko VP sākts kriminālprocess, un turpinās izmeklēšana.

Savukārt 9.novembrī ap plkst.12.40 Tukumā, Mazajā Parka ielā, dzelzceļa posma Rīga-Tukums 61.kilometrā, tuvu braucoša elektrovilciena priekšā pa sliežu ceļu, būdama alkohola reibuma stāvoklī, gāja kāda sieviete, kas dzimusi 1973.gadā, kā rezultātā vilciena vadītājs veica ekstrēmo bremzēšanu. Vilciena dīkstāves laiks bija aptuveni 17 minūtes.

Kā ziņots, naktī no piektdienas uz sestdienu Tukuma novadā vilciens notriecis kādu 50 gadus vecu vīrieti, kurš no gūtajām traumām miris, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Latvijā

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 17. oktobra plkst. 6.30 līdz 18. oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 46 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 24 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Svarīgākais