Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Metāla jumts – izdevīgs risinājums

© Ojārs Lūsis

Jumts tāpat kā pamati ir viena no nozīmīgākajām būves sastāvdaļām, kas nodrošina ēkas ilgmūžību. Viens no metāla jumtu ražotājiem ir SIA Ādažu metāls, kura piedāvājumā ir profilētais jumtu skārds ar dažāda veida pārsegumiem, kā arī tikai cinkots.

Individuāli risinājumi

Katru nomaināmo vai jaunbūves jumtu uzmēra SIA Ādažu metāls speciālisti, izstrādā tam optimālo tehnisko risinājumu un veic aprēķinus. Klienta izvēle ir noteicošais faktors, taču uzņēmuma darbiniekiem ir liela pieredze, tāpēc ir vērts ieklausīties viņu padomos ne tikai jautājumā par profila un skārda pārklājuma izvēli, bet arī par jumta uzklāšanas specifiku un papildelementu izvēli. SIA Ādažu metāls valdes priekšsēdētājs Kaspars Pēcis teic: «Vislabprātāk mēs veicam pilnu darbu ciklu, sākot no jumta uzmērīšanas līdz pat tā montāžai un papildelementu (jumta lūku, trepīšu, noteku, sniega barjeru) uzstādīšanai. Tādējādi mēs varam sniegt garantijas, ka jumts tiešām kapos daudzus gadu desmitus. Ja klients vēlas uzstādīt jumtu paša spēkiem, mēs sniedzam profesionālus padomus gan par savienojumu veidošanu, gan materiāla piegriešanu un griezuma vietu apstrādi. Atzīmēšu, ka pēc konsultācijas pie mūsu speciālistiem bieži vien vēršas arī tie, kuri pasūtījumu neveic.»

Rudens un ziema nav šķērslis

Vispārējās būvniecības sezona sākas pavasarī, bet aktīvākais jumtu klāšanas periods ir vasaras otrā puse un septembris. K. Pēcis uzsver: «Par jumtu nomaiņu vajadzētu domāt laikus, nevis atstāt šo darbu uz vēlāku laiku. Rudens pusē pieprasījums pēc jauniem jumtu segumiem un to montāžas ir ļoti liels, tāpēc arī cenas ir augstākas. Tiem, kuri skaita savu naudu, iesakām jumta nomaiņu veikt ziemā, jo metāla jumtu klāšanas tehnoloģija pieļauj to darīt arī sala apstākļos. Protams, tas strādniekiem ir grūtāk, taču izmaksas būs stipri zemākas.»

Ādažos un Jēkabpilī

Atverot filiāli Jēkabpilī, potenciālajiem klientiem ir ērtāk sazināties ar speciālistiem un veikt pasūtījumu. Plašāku konsultāciju par metāla jumtiem var saņemt, zvanot pa tālruni: 29242101; 22010911 Ādažos vai 20202988 Jēkabpilī. Lūdzam skatīt www.adazumetals.lv