Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Latvijas skaistākā meitene Linda pošas uz "Miss World 2016"

Linda Kinca ir apņēmības pilna doties uz prestižo pasaules skaistumkonkursu un pārstāvēt Latviju. © Ēriks Biters

«Mis Latvija 2016» Linda Kinca jau cītīgi gatavojas pasaulē populārajam skaistumkonkursam «Miss World 2016», kas šogad notiks Vašingtonā. Jau 26. novembrī «Mis Latvija 2016» lidos uz Vašingtonu, bet konkursa fināls būs 18. decembrī.

Šā gada 23. jūlijā starptautiskā žūrijā kronēja Lindu Kincu par «Mis Latvija 2016», no tā brīža Linda sāka cītīgi gatavoties visprestižākajam pasaules konkursam. Atjaunotā konkursa «Mis Latvija» organizatore ir bijusī skaistumkaraliene Jūlija Djadenko-Muglere.

Skaistumkaralienei Lindai Kincai ir ļoti saspringts dienas grafiks, viņa vēl mācās 12. klasē un gatavojas eksāmeniem. Taču šobrīd visi spēki ir koncentrēti uz gaidāmo prestižo pasaules skaistumkonkursu. Skaistākā Latvijas meitene četras reizes nedēļā nodarbojas ar sportiskajām aktivitātēm, lai viņas ķermenis un gars būtu stipri un gatavi visiem «Miss World» izaicinājumiem, jo četras nedēļas visdaiļākās meitenes no visas pasaules piedalīsies dažādos konkursos, sacentīsies vieglatlētikā un peldēšanā, kā arī parādīs savas prāta spējas. «Mis Latvija» dara visu iespējamo, lai Latvijas tauta lepotos ar savu pārstāvi pasaules arēnā.

Latvijas talantīga dizainere Agnese Eiduka šuj Lindai ekskluzīvu vakarkleitu grandiozajam «Miss World 2016» finālam, kas 18. decembrī notiks Vašingtonā.

Lai Linda varētu nokļūt uz pasaules mēroga konkursu, viņai palīdz neskaitāmi sponsori un sadarbības partneri. Jau 26. novembrī Linda Kinca lido uz Vašingonu, kur mēnesi gatavosies «Miss World 2016» finālam.