Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

NODERĪGI! Piecas idejas, kā atjaunot savu mājokli

© Publicitātes foto

Vasara ir ne tikai atpūtas un atvaļinājumu laiks, kad ikviens steidz ķert vasaras saules starus un baudīt silto laiku pie dabas, bet arī laiks, kad ikviens vēlas ieviest jaunas vēsmas savā mājoklī. Vasarā ir vairāk brīva laika, kā arī enerģijas, lai ieviestu pārmaiņas apkārtējā vidē, kurā ikdienā atrodamies – vai tas ir dzīvoklis, vai māja, vai arī vasaras terase. Katram ir kāda ideja, ko vēlas realizēt, taču iespējams līdz šim nav bijis laika. Cilvēku gaume un mākslinieciskā izjūta ir ļoti dažāda – kāds vēlas košas krāsas un interesantus dizaina priekšmetus, kāds vēlas atrasties mierīgākā vidē, - viss atkarīgs no katra vēlmēm un vajadzībām.

Tirdzniecības centrs “Dole” ir apkopojis piecus ieteikumus, kā atsvaidzināt savu mājokli un apkārtējo vidi, nepatērējot pārāk daudz laika un enerģijas.

Mierīga atpūtas vieta

Atnākot mājās pēc darba dienas, ir svarīgi, lai mājoklī būtu kāda mierīga vieta, kur atpūsties. Vai tā ir iekārtota atpūtas vieta vai pat istaba, vai vienkārši izvelkams atpūtas krēsls, šūpuļkrēsls vai pat šūpuļtīkls. Jā! Kāpēc gan istabas stūrī neiekārt šūpuļtīklu, lai atpūstos un relaksētos, nebraucot tālu uz jūru vai vasaras vasarnīcu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā