Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Ļaundari Latvijas lielveikalā terorizē “gudro ūdeni”

© youtube/ekrānšāviņš

Sociālajos tīklos lielu atsaucību izpelnījies kāds patiešām labs joks, kur “ļaundaris” kādā Rīgas lielveikalā izlēmis terorizēt “gudro'” jeb “strukturēto” ūdeni.

Tā sauktais “strukturētais” jeb “gudrais” ūdens galvenokārt no citiem ūdeņiem atšķiras ar savu ļoti augsto cenu, tomēr tā aizstāvji teic – šis ūdens ir īpaši strukturēts, apveltīts ar īpašām spējām un palielina tā lietotāju bio- enerģiju.

Strukturēšanas veids balstīts vienreizējā un apšaubāmā eksperimentā– ūdenim veltīti labi un slikti vārdi un tad zem mikroskopa esot novērots, ka ūdens, kurš slavēts, izveidojis glītus ūdens kristālus, savukārt tas kurš lamāts – nē. Protams, zinātnieki šo metodi apšauba un teic, ka šādi apstrādāts ūdens īsti neatšķiras no parasta ūdens.

Tomēr īpaši labu joku kādā Latvijas lielveikalā, kurā “”strukturētais” ūdens nopērkams, izstrādājis kāds jaunietis. Viņš ūdeni pamatīgi nolamājis, skaidrojot tam, ka ir ziema, aukstums, slimības. Viņš arī uzsvēris, ka Solvita Āboltiņa varētu būt labs premjerministrs un nobeidzis ar to, ka bēgļi nākot.

Tad “neģēlis” atlicis saindēto ūdeni plauktiņā.

Sociālo tīklu lietotāji tēlotā sašutumā norāda – lai “neģēlis” uzmanās, kur lamā ūdeni, jo arī blakus stāvošie citi ūdeņi var netīšām var sabojāties.

Vietnē youtube ievietotais materiāls dažu dienu laikā skatīts jau vairāk nekā 9000 reižu.