Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

Lauris Reiniks pie jūras bučo zirgus

© Lauris Reiniks

Pašmāju mūziķis Lauris Reiniks sociālajā tīklā Instagram publicējis fotogrāfijas, kurās redzams Baltijas jūras krastā pozējam kopā ar zirgiem.

Vienā no fotosesijas fotogrāfijām mūziķis pat iemūžināts bučojam kādu zirgu. Reiniks komentāros atklājis, ka laimīgās ķēves vārds esot Raibā Indra.

Mākslinieks pašā aprīļa sākumā jau "čivinājis", ka gaidāmas jaunas dziesmas:

"Interesanta diena priekšā. Ausu pāri no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas šodien vērtēs, kuru dziesmu laidīšu tautās drīzumā. "; "Mana mazā Eirovīzija sākusies. 1 no 2 dziesmām jāizvēl. Interesanti rezultāti. Īpaši no ārzemniekiem-vārdus nesaprot, zin tikai domu."; "Šķiet, ir skaidrs, kura būs mana jaunā dziesma. Latvijas, Vācijas, Holandes, Beļģijas, Igaunijas un Lietuvas žūrija novērtēja līdzīgi!"

Kamēr vēl jāgaida muzikālie jaunumi, Reiniks izklaidē savus sekotājus ar smieklīgiem un asprātīgiem "tvītiem" no savas dzīves:

"Aktiermeistarības stundās Latvijā nemāca, ka, ja tu spēlē mirušo, tad aizturi elpu, kamēr tevi filmē? #Ugunsgrēks"

"Esam Lietuvā. Mana dejotāja stāsta kā Dona koncertā cietusi publikā, jo viens džeks pie visām skaļajām notīm esot laidis baložus."

"Brīdis, kad uztaisi kafiju un atklāj, ka ledusskapī beidzies piens...Klusi burkšķu, jo klusā sestdiena... #Labrit #GribuKafijuArPienu"

"Kolosāls reklāmas teksts :"Nav labi, ka cilvēkam sāp. Labāk ir, ka nesāp"... #Jaunums #BreakingNews"

""Jums viss kartībā! (pauze)... tikai caurums celī." Tā mani izjokoja daktere, kas veica rentgenu šodien Jelgavā. Paldies, IZDEVĀS!"