Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

"Bārbija" paziņo, ka turpmāk pārtiks tikai no gaismas un gaisa

© Facebook

23 gadus vecā Ukraiņu modele un "dzīvā Bārbija" Valērija Lukjānova paziņojusi, ka vairs nepārtiek no ēdiena un ūdens un ir kļuvusi par "breatharitanian".

Baumots, ka viņa savu lellei līdzīgo izskatu ir panākusi ar plastiskajām operācijām, kā arī pārveidojot savas fotogrāfijas "fotošopā", taču, iespējams, ka viņas pašreizējais vidukļa tievums ir panākts ar badošanos. Dzīvā Bārbija ir kļuvusi par kulta "Breatharianism" biedru, kura pamatā ir uzskats, ka ēdiens un ūdens nav nepieciešami- ir iespējams baroties tikai no "kosmiskā mikro-ēdiena" jeb gaisa un gaismas.

Šis kults tiek uzskatīts par potenciāli letālu pseidozinātni, turklāt vairāki tā biedri jau ir nomiruši no badošanās. Neviens kulta loceklis vēl nav pieradījis, ka var neēst un nedzert, pakļaujot sevi medicīniskām pārbaudēm.

Valērija uzskata sevi par visideālāko sievieti internetā un šī nav pirmā reize, kad viņa paziņo tikpat šokējošus jaunumus. Bārbija arī apgalvojusi, ka ir garīgais skolotājs un var sarunaties ar citplanētiešiem caur gaismu, ceļot laikā un "iziet" no sava ķermeņa. Viņa tic, ka nav no šīs planētas- iespējams, viņa nākot no Venēras, bet nav pārliecināta.