Atpakaļ uz nra.lv

Samanta Tīna atklāj, cik skaudros apstākļos tapis viņas videoklips

tautaruna.lv 28.marts 2021, 18:39
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Samanta Tīna nesen publiskoja savu dziesmu un tās videoklipu dziesmu konkursam "Eirovīzija 2021", kurā šogad pārstāvēs Latviju ar skaņdarbu "The Moon Is Rising". Šovā "Slavenības. Bez filtra" Samanta atklāj, ar kādiem izaicinājumiem saskārušās viņas dejotājas klipa filmēšanas laikā.

Kā atklājies, klips tapis lielā salā, kur plānajos tērpos terptajām dejotājām un Samantai bija jāfilmējas -11 grādos.

"Es domāju, ka iekš mūriem varētu pat teikt, ka bija vismaz mīnus desmit, vienpadsmit. Meitenes, krio sauna, mēneša abonaments iztērēts vienā dienā," smej dziedātāja.

"Vakara Ziņas" jau vēstīja, ka kādu laiku virmo diskusijas par Samantas Tīnas Eirovīzijas dziesmu "The Moon Is Rising", tās videoklipu un tā filmēšanas vietu. Izrādās, filmēšana noritējusi itin ekstremālos apstākļos. Par Samantas dziesmas videoklipa filmēšanas vietu izvēlēta Rīgas elektromašīnbūves rūpnīcas jeb RER ēka Ganību dambī 53, kas esot māja vairākos stāvos ar mākslas darbiem pie sienām un citiem interjera elementiem.

"Mums patika tur esošais "frīstaila" stils, tur daudz telpu, var brīvi justies," stāstīja Samanta. Starp citu, šajā RER kompleksā filmēts arī viņas un Markus Rivas kopdarbs "Man nesanāk".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas