Atpakaļ uz nra.lv

Aminatai reiz piedāvāts barterī palielināt krūtis

tautaruna.lv 17.oktobris 2020, 14:00
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Dziedātāja Aminata Savadogo pulcē ievērojamu sekotāju pulku arī sociālajos tīklos, kas ļauj Aminatai saņemt reklāmas piedāvājumus. Žurnālista Armanda Tripāna sarunu raidījumā "Rezervēts" dziedātāja atklāja, kāds bijis muļķīgākais piedāvājums.

Neparastākais piedāvājums, kuru Aminatai saņēmusi reklamēt Instagram bijusi krūšu palielināšana. Dziedātājai kāda lietuviešu klīnika piedāvājusi barterī palielināt krūtis, ja viņa piekristu šo klīniku reklamēt saviem sekotājiem.

Aminata no piedāvājuma ir atteikusies.

Dziedātājai vietnē Instagram ir vairāk nekā 53,6 tūkstoši sekotāju.

27 gadus vecā Aminata Savadogo ir dziedātāja un dziesmu autore, kura dzimusi etniski jauktā ģimenē. Viņas tēvs ir cēlies no Burkinafaso, māte ir latviete, vecmāmiņa ir krieviete un vectēvs no Latgales. 10 gadu vecumā mazā Aminata sāka mācīties flautas spēli Bolderājas Mūzikas un mākslas skolā, bet no 13 gadu vecuma apguva dziedāšanas mākslu.

Aminata 2015. gadā uzvarēja Eirovīzijas Latvijas nacionālajā atlasē ar dziesmu Love Injected un pārstāvēja Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Vīnē. Dziesma pusfinālā ierindojās starp desmit labākajām, bet finālā ieguva 6. vietu, kas ir ceturtais visu laiku labākais Latvijas rezultāts Eirovīzijas vēsturē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas