Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Magone aicina fanus sniegt viņai stila un modes padomus

tautaruna.lv 12.maijs 2020, 18:00
 
Ekrānuzņēmums no video
Televīzijas kanāla STV Pirmā! šova "Slavenības. Bez filtra" dalībniece Magone Šutoviene atklājusi, ka apģērbu izvēlas ērtuma dēļ un priecāsies, ja kāds viņai sniegs padomu stila un modes jautājumos.

Video Magone demonstrē, kādā izskatā dodas darbos un atklāj, ka viņai aizrādīts par strīpainajām zeķēm, kuras šovu zvaigzne iecienījusi. Viņa pati atzīst, ka par to nedomā, jo galvenais esot, lai "peka silta".

Magone neslēpj, ka apģērbu izvēlas "kā sanāk" un no malas jau neredzot kā tas kopumā izskatās. "Man liekas, ka man ir silti, man ir ērti un tas man ir galvenais," saka Magone.

Taču viņa aicina cilvēkus izteikties par viņas apģērbu un ir gatava saņemt arī kritiku. Magone priecāšoties, ja fani viņai personīgi uzrakstīšot ieteikumus, kā ģērbties vai tieši pretēji - ko labāk nevilkt mugurā.

Jau vēstīts, ka nesen vienā no raidījuma "Slavenības. Bez filtra" epizodēm Magone Šutoviene paziņoja, ka par 5000 eiro pārdod kāzu kleitu, kurā tērpusies dienā, kad ar mīļoto Žanu mija gredzenus. Tiesa, potenciālie pircēji atklājuši, kāpēc pagaidām nesteidz to iegādāties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas