Atpakaļ uz nra.lv

Raimonda Paula māsa atklāj, cik lielā mērā brālis viņai palīdzējis

tautaruna.lv 13.janvāris 2020, 9:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Komponista Raimonda Paula māsa slavenā tekstilmāksliniece Edīte Pauls-Vīgnere, dodoties pelnītā atpūtā no darba, izsaka pateicību brālim par atbalstu, vēstīts Ineses Mizovskas materiālā "Paula māsa beidzot dosies pelnītā atpūtā" izdevumā "Privātā Dzīve".
Atklājot izstādi "Kafijas kantāte" Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā, Paula māsa neslēpa, ka savulaik brālis viņu finansiāli atbalstījis.

"Ja brālis nebūtu mani finansiāli atbalstījis, piepildītos manas draudzenes gleznotājas Dainas Dagnijas, kuru decembrī pavadījām aizsaulē, vārdi. Viņa lielu daļu mūža pavadīja ASV, un, kad pie mums nebija dabūjams nekas, es viņai teicu, tev viss ir pieejams, visas krāsas un materiāli! Daina atbildēja: "Neuztraucies! Tad, kad tev tas viss būs, tev nebūs naudas". Tā arī ir - Latvijas bagātie cilvēki maz interesējas par mākslu," atzina Edīte.

Jāpiebilst, ka tekstilmāksliniece dāvanā saņēma grāmatu, kurā apkopoti viņas darbi. Tajā veltījumu Edītei ierakstījis arī viņas brālis, kurš uzsvēra: no vecākiem abi ir ieguvuši galveno - māku strādāt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas