Atpakaļ uz nra.lv

Basketbolista Timmas mīļotā krāšņi nosvinējusi 37. dzimšanas dienu

tautaruna.lv 18.decembris 2019, 18:25
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latviešu basketbolista Jāņa Timmas mīļotā ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova pašā nedēļas sākumā ar skaistu ballīti nosvinējusi savu 37. dzimšanas dienu.

Bijusī krievu mūzikas apvienības "VIA Gra" dziedātāja 16. decembrī svinējusi dzimšanas dienu. Jau ziņojām, ka mīlestības pilnu vārdus skaistajā dienā viņai veltījis Jānis Timma.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Tagad māksliniece dalījusies arī krāšņiem ballītes fotomirkļiem, kuros redzami svētku viesi.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

"Man joprojām šķiet, ka šī ir pasaka! Bet tā ir realitāte. Es dievinu jūs, mani draugi! Paldies, ka esat kopā ar mums!!! Tagad es jums varu pateikt, kā organizēt foršu ballīti!" saka Sedokova.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Tāpat dziedātāja dalījusies ar mīļu Jāņa Timmas izrādītu žestu: "Mīlestība ir tad, kad viņš pēc ballītes dod jums uzvilkt savas kurpes un pats staigā zeķēs."

Pirms neilga laika tika vēstīts, ka Sedokovas menedžere izdevumam "Komsomoļskaja pravda" atklājusi, ka Annas mīļotais vīrietis latviešu basketbolists Jānis Timma ir oficiāli šķīries no sava dēla mātes Sanas.

"Ne Jānis, ne Anna nav oficiālās attiecībās. Pāris strādā, mīl viens otru un būvē stipras attiecības. Jāņa šķiršanās notika Rīgā pēc abpusējas piekrišanas," pastāstīja Annas menedžere.

Lai arī baumas par abu attiecībām izskanēja jau vasaras vidū, vien rudenī abi sociālajos tīklos atzinuši ir kopā. Timma atzina, ka jau labu laiku ir pašķīries no sievas un bērna mātes Sanas. Savukārt Anna sāka savā ikdienā arī iesaistīt latviešu basketbolistu, piemēram, ņemot līdzi uz modeļu atlasi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:53

Jaunākās diskusijas