Atpakaļ uz nra.lv

Ziņu diktore Ilze Dobele pateicas skatītājiem un atvadās no LNT

Lelde Veinberga 30.novembris 2019, 20:19
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Pēc 23 gadiem LNT Ziņu ēterā diktore Ilze Dobele piektdienas vakara ziņu izlaidumā atvadījās no skatītājiem.

"No LNT Ziņām es atvados jau šovakar un vēlos uzsvērt piedzīvoto prieku. Prieku par to, ka man bija šī iespēja 23 gadus būt daļai no LNT Ziņām. Prieku par komandu, kurā katrs devis labāko no savām spējām, prasmēm un zināšanām, un prieku, ka neviena diena nav līdzinājusies citai, jo ziņas ir katru dienu un tās esam veidojuši jums - mūsu skatītājiem,” ziņu izlaiduma beigās teica Ilze Dobele.

View this post on Instagram

A post shared by LNT (@lnt_latvia) on

Jau vēstīts, ka otrdienas vakarā arī pēc 23 gadiem, kas aizvadīti LNT Ziņu ēterā, ziņu diktors Andris Auzāns vakara ētera laikā atvadījās no skatītājiem.

Kā zināms, "All Media Baltics" paziņojusi, ka no decembra Baltijā strādās ar TV3 zīmolu un veiks izmaiņas arī televīzijas kanālu portfelī, tostarp kanāls LNT vairs neturpinās darbu esošajā formā. "All Media Baltics" paredzējusi paplašināt kanāla TV3 piedāvāto ziņu apmēru, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura. Mediju grupa veidos arī vienotu ziņu dienestu.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka no nākamā gada vairs nebūs LNT ziņu raidījuma "Top 10", taču joprojām būs vērojami tādi LNT raidījumi kā "900 sekundes" un "Degpunktā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas