Atpakaļ uz nra.lv

Atklājusies, kāda Keitas Midltones "vājība"

tautaruna.lv 16.novembris 2019, 10:21
 
GEORGE ROGERS/SIPA
Arī karaliskās ģimenes pārstāvjiem piemīt cilvēcīgas vājības un princis Viljams labdarības pasākumā atklājis kāda piemīt viņa sievai Keitai Midltonei, vēsta medijs "Entertainment Today".

Izrādās, ka Midltone ir liela televīzijas deju šova fane.

Labdarības pasākumā Viljams tikās ar daudzām slavenībām, ieskaitot dziedātāju Ritu Oru un televīzijas kanāla BBC deju šova "Strictly Come Dancing" tiesnesi. Britu dejošanas šova formāts ir līdzīgs Latvijā rādītājam šovam "Dejo ar Zvaigzni".

Sarunā ar šova tiesnesi un vadītāju, 37 gadus vecais Viljams atzina, ka Keita un viņas māte ir dedzīgas šī realitātes šova skatītājas. "Esmu šo šovu redzējis vairākas reizes. Katrīna ir liela tā fane un mana sievasmāte to dievina" atklāj Viljams.

Realitātes šova, kurā sabiedrībā pazīstami cilvēki kopā ar profesionāliem dejotājiem sacenšas savā starpā, formāts ir populārs visā pasaulē un arī Latvijā tas vairākas sezonas veiksmīgi demonstrēts TV3 ar nosaukumu "Dejo ar Zvaigzni". Šova piedalījās tādas pašmāju zvaigznes kā dziedātājs Lauris Reiniks, sportists un uzņēmējs Raivis Vidzis, dziedātāja Linda Leen, producente Iveta Feldmane, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un daudzi citi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas