Atpakaļ uz nra.lv

Izmisusī Magones māte atklāj nepatīkamu patiesību par meitu

tautaruna.lv 18.septembris 2019, 11:09
 
facebook.com
Lai gan šonedēļ tika vēstīta priecīga ziņa par to, ka šova "Saimnieks meklē sievu" zvaigzne Magone Burka ir ceturtā bērniņa gaidības, skaisto notikumu aizēnojis kāds nepatīkams fakts. Proti, dzejnieces māte atklājusi savu versiju par patiesību meitas dzīvē.

Vēl šonedēļ kanāla "STV Pirmā!" sociālā tīkla facebook lapā bija ievietots raidījuma reklāmas klips, kurā redzams, kā Magone ar asarām acīs stāsta, ka māte viņu teju izlikusi uz ielas. Mamma Ginta gan atklājusi savu skatījumu par to, kas patiesībā noticis.

Kā vēsta portāls "skaties.lv", tad mamma Ginta ir teju tuvu izmisumam. Izrādās, Magone izdzinusi māti no mājas un pilnībā norobežojusies no slimās sievietes.

”Magoni ar Žani un mazbērniem ielaidu savās mājās ar nosacījumu, ka abi man palīdzēs saimniecībā, veiks lauku darbus, strādās fermā un es varēšu tikai komandēt. Nu ir sanācis otrādi. Abi šobrīd dzīvo manā mājā, par kuru es turpinu maksāt kredītus, nekādos darbos nepalīdz un vēl ar varu pieprasa man māju viņiem uzdāvināt, portālam "skaties.lv" norāda dzejnieces māmiņa.

"Es, slima, veca sieviete pēc sešām operācijām, dzīvoju būdā, kurā jumts uz galvas gāžas. Kaut kā izdzīvot man palīdz kaimiņi, sveši cilvēki, kamēr meita ar ģimeni ir pilnībā novērsusies," skarba ir Ginta.

Jau vēstīts, ka iepriekš Magone ar vīru Žanu un bērniem mitinājās Anglijā, tomēr šogad ģimene nolēma atgriezties dzimtenē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas