Atpakaļ uz nra.lv

Linda Leen pēc jubilejas ļauj ieskatīties savā iekšējā pasaulē

tautaruna.lv 29.jūlijs 2019, 22:52
 
Ilze Zvēra
Šogad 26. jūlijā latviešu dziedātāja Linda Leen atzīmēja 40 gadu jubileju un savā Instagram kontā publicējusi atklātu ierakstu par savām izjūtām.
Dziedātāja publicējusi attēlu, kurā redzama ar dzimšanas dienas torti, kurā svecītes atjautīgi izvietotas kā romiešu cipari.

"Savu dzimšanas dienu sagaidu ar pieaugošu vieglumu. It kā es ieietu sev piederīgā fāzē, frekvencē. Pieņemu, ka tas skan savādi, bet tas sakņojas cik-sevi-atceros senā sajūtā, ka esmu dvēsele, kas te jau ir kādu laiku. Man vienmēr bijis svarīgāks saturs, sarunas, ideāli, mūžīgi meklēju visā jēgu, un mīļākie jautājumi ir- kā un kāpēc. Mūzikā mani interesē laikmeti, ko no mūsdienām šķir gadu desmiti un simti. Manī ir vēlme un vajadzība visu un ikkatru izprast, kopš padsmit gadiem domāju par to kā ir novecot, un, laižot klajā mūziku, vienmēr bijis svarīgi, lai sadzird tieši tekstu, būtību. Divdesmitgadīga skuķa pirmā albuma kontekstā ar šo uzdevumu jutos kā Donkihots. Šobrīd varu teikt, ka jūtos sadzirdēta, ja tā var teikt, mani “ņem par pilnu”. Nopietna tēma bildei ar dzimšanas dienas torti, bet Sieviete un jaunības žilbinājums kombinācijā ar prātu, dziļumu un patiesām alkām pēc zināšanām un sava ceļa sabiedrībai, šķiet, ik pa laikam/gadsimtam ir bijis izaicinājums. Tad nu lai katram no mums pienāk savs ziedēšanas laiks, brīdis dzīves nogrieznī, kad būtība sinhronizējas ar izpausmi," komentārā raksta dziedātāja.

Komentāros sekotāji turpina dziedātāju sveikt jubilejā un izteikt laba vēlējumus.

View this post on Instagram

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Linda Lezdiņ, plašāk pazīstama ar savu skatuves vārdu Linda Leen, ir latviešu dziedātāja un modes dizainere. 2016. gada nogalē ar singlu "Beyond Velvet Skin" tika pieteikts trešais dziedātājas soloalbums "Digital Church", kas iznāca 2017. gada janvārī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:30

Jaunākās diskusijas