Atpakaļ uz nra.lv

Hosams Abu Meri pateicas Vējonim par "vienkāršību un sirsnību"

tautaruna.lv 8.jūlijs 2019, 18:45
 
Hosams Abu Meri/Facebook
Ārsts un politiķis Hosams Abu Meri ar sociālo tīklu starpniecību veltījis pateicības vārdus nu jau par eksprezidentu kļuvušajam Raimondam Vējonim.

"Vēlos pateikties prezidentam par viņa veikumu Latvijas labā. Paldies par cilvēciskumi, vienkāršību un sirsnību, kā arī par sadarbību 12. Saeimas sasaukuma laikā! Novēlu prezidentam stipru veselību un daudz spēka turpināt strādāt Latvijas labā," vēl politiķis.

Jau zināms, ka šodien par Valsts prezidentu kļuva Egils Levits.

Levits, uzņemoties Valsts prezidenta amata pienākumus, Saeimas ārkārtas sesijas sēdē deva svinīgo solījumu: “Es zvēru, ka viss mans darbs būs veltīts Latvijas tautas labumam. Es darīšu visu, kas stāvēs manos spēkos, lai sekmētu Latvijas valsts un tās iedzīvotāju labklājību. Es turēšu svētus un ievērošu Latvijas Satversmi un valsts likumus. Pret visiem es izturēšos taisni un savus pienākumus izpildīšu pēc labākās apziņas.”

Savukārt par eksprezidentu kļuvušais Vējonis pēc pilnvaru termiņa beigām ir plānojis atpūsties un veltīt laiku ģimenei.

Atbildot uz jautājumu, vai Vējonis plāno atjaunot savu darbību Latvijas Zaļajā partijā (LZP), prezidenta kancelejā informēja, ka pašlaik Valsts prezidents nav nolēmis atjaunot savu darbību šajā politiskajā spēkā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas