Atpakaļ uz nra.lv

Kiviča nīdējs Endziņš publicē foto no vannas

tautaruna.lv 16.maijs 2019, 19:11
 
Facebook/ ekrānšāviņš
Viltus ziņu veidotājs Niks Endziņš jeb Neids sociālajā tīklā Facebook ievietojis fotogrāfiju, kurā redzams, veldzējoties vannā.
"Vanna, vanna, vanna," foto aprakstā vēsta Endziņš.

Cilvēki komentāros viņam velta ne parāk glaimojošus vārdus. Tā, piemēram, kāds vīrietis atzinis, ka viņam metas slikti, skatoties un Endziņu. "Skaties, ka acu tuša nenotek," pazobojies kāds cits Facebook lietotājs. Sabīne paudusi, ka "Neids no Kiviča tālu nekrīt". Šodien 11. maijā publicēto ierakstu un tam pievienoto foto Endziņš izdzēsis no sociālā tīkla.

Facebook/ekrānšāviņš

Jāatzīmē, ka pirms pāris mēnešiem Endziņš izaicināja mūziķi Andri Kiviču uz boksa maču, pēcāk neglaimojoši izteicās par viņa mīļoto sievieti, sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, tādēļ mūziķis piekrita ar viņu izrēķināties boksa ringā. Par sākotnēji 9. martā, tad 20. aprīlī plānotās cīņas atcelšanu Endziņš paziņoja 21. aprīlī. Iemesls tam, kā apgalvo pats Endziņš, esot Kiviča vilcināšanās kāpt ringā. "Cīņa ar Andri Kiviču tiek atcelta ne jau manas vainas dēļ, bet gan viņa! Cīņai bija jānotiek jau 9. martā koncertzālē “Godvil”, bet tad pēkšņi Kivičs salauza sev pirkstu," skaidro Endziņš.
Jāatgādina, ka Endziņš plašāku sabiedrības ievērību guva pēc tam, kad pagājušā gada augusta nogalē viņu aizturēja policija par viltus ziņu veidošanu un izplatīšanu. Viena no šādām ziņām vēstīja, ka 15. jūlijā sabrucis lielveikals “Alfa” un bojā gājuši simtiem cilvēku. Apcietinājumā 21 gadus vecais jaunietis pavadīja 3 mēnešus. Šī gada janvārī Endziņš paziņoja par iesaistīšanos politikā, iestājoties “Latvijas Sociāldemokrātiskajā strādnieku partijā” (LSDSP).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas