Atpakaļ uz nra.lv

Ralfs Eilands piedāvā iepazīties ar glītu topošo zobārsti

tautaruna.lv 11.aprīlis 2019, 14:10
 
Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency
Dziedātājs Ralfs Eilands vietnē Instagram ievietojis sludinājumu, ar kuru cer piesaistīt stiprā dzimuma pārstāvju uzmanību, aicinot viņus iepazīties ar daiļu topošo zobārsti.
“Šī ir mana draudzene Inese (Inese ir pa labi)! Viņa meklē vīrieti, ar kuru varētu dzīvot laimīgi līdz mūža galam! Sūti savu vārdu, uzvārdu, foto, vecumu, pēdas izmēru (nav svarīgi, kāpēc), kā arī visu, ko vēlies par sevi pastāstīt, uz gribuinesi@gmail.com! Ja esi precējies, tad atšujies! P.S. Ja kādu dienu Tev gadīsies izsist sev zobus, tad Inese varēs šo situāciju saremontēt, jo viņa mācās par zobārsti!” norāda Eilands.

Kāds vīrietis dziedātājam pajautājis, vai daiļās brunetes e-pasts nav "uzkāries" no ienākošajām vēstulītēm. Savukārt dziedātājs Lauris Reiniks vēlējies pārliecināties, vai Eilanda draudzene ir informēta par viņa nodomu, jo baidījies, ka zobārste varētu paretināt viņa zobu rindu, ieraugot šādu "uzsaukumu nācijai". Taču dziedātāja Liene Šomase atzinīgi novērtējusi ievietoto aicinājumu. “Perfectooo sludinājums,” pauž Šomase.

View this post on Instagram

A post shared by Ralfs Eilands (@ralfseilands) on

Jāatgādina, ka janvāra sākumā dziedātājs atklāja, kādu joku izspēlējis pret Maestro Raimondu Paulu, kurš viņam nav palicis atbildi parādā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas