Atpakaļ uz nra.lv

Britnija Spīrsa ievietota psihiatriskajā slimnīcā

tautaruna.lv 4.aprīlis 2019, 23:12
 
Reuters/Scanpix
37 gadus vecā popzvaigzne Britnija Spīrsa vērsusies pēc palīdzības psihiatriskajā slimnīcā, jo ļoti pārdzīvo par tēva Džeimija veselību, atsaucoties uz slavenību dzīvi atspoguļojošo tabloīdu TMZ, ziņo portāls tellerreport.com.

Spīrsa ievietota klīnikā nedēļu iepriekš un tur pavadīs 30 dienas.

Dziedātāja arīdzan atcēla plānotos koncertus Lasvegasā, lai parūpētos par tēvu. Džeimijam nesen tika veiktas divas operācijas onkoloģiskās saslimšanas dēļ. Pēc otrās operācijas radās komplikācijas.

"Pirms pāris mēnešiem mans tēvs tika uzņemts slimnīcā, un viņš gandrīz nomira. Mēs esam ļoti pateicīgi, ka viņš joprojām ir dzīvs, taču viņam ir vēl tāls ceļš ejams," stāstīja Spīrsa.

Atsaucoties uz avotiem, ir zināms, ka tēva vārgās veselības dēļ dziedātājai šis ir ļoti grūts laiks. Tēvs pagātnē, kad Spīrsa piedzīvoja grūtu, psiholoģisku periodu, viņu ir ļoti atbalstījis.

Jāatgādina, ka pērn Spīrsas bijušais vīrs Kevins Federlains vērsās tiesā, lai gūtu no viņas ievērojami lielākus uzturlīdzekļus. Federlains uzskata, ka viņam alimentos no bijušās sievas nepieciešama vismaz trīs reizes lielāka summa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas