Atpakaļ uz nra.lv

Linda Mūrniece mūsdienu precētajiem vīrīešiem velta neglaimojošus vārdus

tautaruna.lv 5.marts 2019, 22:19
 
Andrejs Strokins/F64 Photo Agency
"Hotel Roma" vadītāja un bijusī ministre Linda Mūrniece sociālajā tīklā Facebook atklājusi, ka mēdz sarakstīties ar dažādiem cilvēkiem, gan pazīstamiem, gan nepazīstamiem, taču par īpaši nepatīkamu kategoriju viņa uzskata precētus vīriešus, kas "meklējas" un vēlas krāpt savas partneres.
"Tomēr ir kāda kategorija cilvēku, kuru kontaktēšanās vēlme man nav pieņemama. Ne dzīvē, ne virtuālajā vidē. Tie ir precētie vīrieši, kas "meklējas". Neesmu uzskaitījusi, bet šķiet, ka šeit - Feisbukā - nedēļā vismaz divi tādi piesakās. Kāds vienkārši piedāvā savus "pakalpojumus", jo manā profilā rakstīts, ka esmu brīva, tātad "to vien daru kā gaidu tiešu šo piedāvājumu". Cits piedāvā satikties un nekavējoties pārbaudīt mūsu dvēseļu saskaņu," norāda Mūrniece.

Savukārt gadās arī tā, ka kāds stiprā dzimuma pārstāvis viņai rakstot gadiem ilgi, taču, nesaņēmis gaidīto atbildi, paliek dusmīgs un sāk skaidroties arvien intensīvāk.

"Ir tādi, kuri pajautā tieši "jā vai nē", sola mīlestību vai "paturēt roku". Daudz un dažādi viņi ir. Tomēr lielākajai daļai ir viena kopīga pazīme - profila bilde kopā ar sievu, statusā - "precējies" vai "attiecībās" un bilžu galerijā daudz skaistu mirkļu no ģimenes dzīves," atzīst Mūrniece.

Viņa stāsta, ka pati reiz piedzīvojusi situāciju, kad vīrietis sēdējis viņai līdzās un noslēpumaini kaut ko rakstījis datorā, aizbildinoties ar darbu. Taču beigās izrādījies, ka tā bijusi "īstā vai mūža mīlestība".

Jāatzīmē, ka nesen Mūrniece pauda, ka ir laimīgi šķīrusies. Taču pagājušā gada novembrī uzņēmēja atzina, ka viņai ir sākusies "trešā un pat ceturtā jaunība".

Kā zināms, pērn tika šķirta ārsta un bijušā Saeimas deputāta Hosama Abu Meri laulība ar Mūrnieci. Deputāts uzsāka nopietnas attiecības ar LTV ziņu diktori Lindu Krūmiņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas