Atpakaļ uz nra.lv

Māris Štrombergs publicē aizkustinošu foto

tautaruna.lv 17.janvāris 2019, 17:45
 
Emīls Desjatņikovs/f64
Sportists Māris Štrombergs, kurš aizvadītā gada nogalē paziņoja par sportista karjeras beigām, sociālajā tīklā instagram publicējis aizkustinošu foto.

"2008.gadā turot manu pirmo zelta medaļu. 10 gadus vēlāk, 2018.gadā, manu trešo," tā M.Štrombergs komentējis foto, kurā pirms desmit gadiem redzams ar olimpiskajās spēlēs izcīnīto zelta medaļu, savukārt pagājušajā gadā kopā ar pirmdzimto- dēliņu Rio.

View this post on Instagram

A post shared by Maris Strombergs (@marisstrombergs) on

"Nav viegli atvadīties no tā, ko esi darījis jau kopš piecu gadu vecuma. Tomēr būt tēvam ir ļoti svarīgi. Esmu pateicīgs par to, ko man ir devis sports. Manī nav nekādas nožēlas, ar nepacietību gaidu, kas notiks tālāk," 2018.gada nogalē sociālajos tīklos rakstīja Māris.

"Vēl pavasarī domāju, ka būšu atpakaļ un centīšos tikt uz 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm, bet kopš dēla piedzimšanas vairāk skatījos uz to, kur šobrīd atrodas BMX riteņbraukšana. Negribēju, lai šis sporta veids man kļūtu vienkārši par pilna laika hobiju," uz BMX riteņbraukšanas finansiālajām problēmām sarunā ar "BMXWeekly.com" teica Štrombergs.

Štrombergs par olimpisko čempionu kļuva 2008.gadā Pekinā un 2012.gadā Londonā. Latvieša rēķinā ir arī divi pasaules čempiona tituli, kurus viņš izcīnīja 2008. un 2010.gadā, kā arī viņš trīs reizes triumfēja Eiropas čempionātā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas