Atpakaļ uz nra.lv

"Žēl, tiešām žēl"; Liene Greifāne pamatīgi kaunina latviešus

tautaruna.lv 18.decembris 2018, 15:13
 
F64
Dziedātāja Liene Greifāne, komentējot baltkrievu dziedātājas Kattie uzvaru Latvijas šovā "X-Faktors", asi kritizē latviešus.

Jāpiebilst, ka nedēļas nogalē noslēdzās šova ”X Faktors” otrā sezona, kurā uzvaras laurus plūca dziedātāja no Baltkrievijas Kattie.

Greifāne, reaģējot uz šo notikumu, sociālajā tīklā Facebook raksta, ka latvieši viņu patiešām izbrīna.

"Nepietiek, ka uz Eirovīziju aizbrauc citas valsts iedzīvotāja, tagad arī 10 tūkstošus aizved uz Baltkrieviju. Kad latvju tauta paliks vienota, viens par visiem, visi par vienu. Vai tiešām skaudības un negantā ieraduma, nevēlēt savējiem labu rezultātu, nekad nebeigsies? Kāpēc citas valstis māk pastāvēt par savējiem, paskatieties uz kazahiem, krieviem, ukraiņiem, baltkrieviem, utt,. Nekad neredzēsiet, ka viņi savējiem vēlēs zaudi, ka skaudīs panākumus. Žēl, tiešām žēl. Kur ir mūsu Cukura, oficiāli nepierādītā, mazmeita??? Kāds Latvijai būs labums no tā, ka 10 000 eiro aizved uz Baltkrieviju un paraksta līgumu ar Sony? Gribas vienkārši sapurināt visus un atvērt acis. Sāciet mīlēt savus māksliniekus, sāciet cienīt. Viss, ko viņi dara, ir dēļ jums, dēļ jūsu ausīm, dēļ jūsu acīm, dēļ jūsu svētkiem, priekiem un bēdām. Izlikta mīlestība uz papīra, ierakstīta audio, video utt. Ja māksliniekam atpakaļ nenāk kaut vai apkārtējā cieņa un pozitīva enerģija, viņam nav vairs dēļ kā radīt. Jūs salauziet savējos. Vai tiešām latvietis latvietim vienmēr būs gardākais ēdiens?" pārdomās dalās Greifāne.

Tikmēr komentāros pie Greifānes ieraksta izcēlās diskusija. Daļa Facebook lietotāju pilnīgi piekrīt Lienei un pauž viņai atbalstu, daļa savukārt domā, ka Greifāne nedaudz pārspīlē.

Savukārt vēl kāds komentētājs norāda uz to, ka pati Greifāne neidzīvo un nemācās Latvijā.

"Piedod, bet kāpēc Jūs, Liene neesat LV, nedzīvojat un nemācaties Latvijā?
Tāpat kā es un daudzi citi...Jo NAV...Nav pamata un nav jēgas...
Pietiek ar "galveno", kurš latviski nemāk izteikties pareizi - ko vēl, dziedāt izloksnē?" teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas