Atpakaļ uz nra.lv

Ķirsons meitām biznesu neatstās: Nepieļaušu, ka viņām nauda nokrīt kā no gaisa!

tautaruna.lv 13.novembris 2018, 12:49
 
F64
Uzņēmējs Gunārs Ķirsons atklājis, ka veido Latvijā vēl nepieredzētu testamentu.
''Par ko viņai apvainoties?''

Žurnāls ''Kas Jauns'' publikācijā ''Ķirsopns nekādi netiek galā ar testamentu'' ziņo, ka ''Lido'' izveidotājs pie sava testamenta strādā jau trīs gadus.

Ķirsons biznesu saviem bērniem atstāt pēc nāves negrasās un visu uzticēs amerikāņu profesionāļiem. Rezultātā viņa atvases saņems tikai peļņu, bet viņš pats - garantiju, ka bizness turpinās pastāvēt un attīstīties arī pēc viņa aiziešanas.

''Mana atbildība ir to sakārtot un piedevām izkārtot, lai bērns regulāri saņemtu kādu papildu summu, ja arī kļūst slinks un negrib vairs strādāt,'' stāsta uzņēmējs.

''Latvijā, domājams, būšu pirmais, kas tādā veidā taisa testamentu - ka manu biznesu vadīs ārzemju organizācija. Bet būs arī ierakstīts, ka lietas un īpašumi, kas ir palikuši, nav ieķīlājami un pārdodami. Taču naudas līdzekļu gan, izskatās, testamentā nebūs,'' atklāj Ķirsons.

Ķirsons pārliecināts, ka meitai Evijai nav par ko bēdāt: ''Par ko viņai apvainoties? Esam izrunājuši šo tēmu, un viņa saprot - ja tu dabū kaut kādu naudu, kas ir ne tevis nopelnīta, tad tā ātri iztērējas. Man gribas uzņemties atbildību par to, kā esmu audzinājis bērnus, nevis pieļaut situāciju, ka viņiem pēkšņi nauda nokrīt kā no gaisa un viņi to uztver tā - o, man fāters atstāja naudu, nu tik tērēšu!''

Kā jau zināms, Ķirsonam ir ne tikai pieaugusī meita Evija, kura ir interjera dizainere, bet arī septiņus gadus vecā meita Emīlija. Jaunākā atvase gan ar māti dzīvo Vācijā un latviski faktiski nerunājot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas