Atpakaļ uz nra.lv

Igo no slimnīcas palātas skaidro, kas jādara, lai ''neapstātos un nenosprāgtu''

tautaruna.lv 24.oktobris 2018, 14:05
 
F64
Mūziķis Igo paskaidrojis iemeslsu, kuru dēļ nolēmis savā dzīvē šķirt jaunu lappusi.
''Ja neesmu baņķieris, ko es tajā Rīgā darīšu?''

Kā jau Tauta Runā ziņoja, Igo pārcēlies uz pamestu cepli Bauskas pusē, kur iecerējis izveidot ievērojamu mūzikas un mākslas centru. Mūziķis tagad šo lēmumu paskaidrojis intervijā žurnālam ''Ieva''.

''Tā tendence jau kopumā ir tāda - ja neesmu baņķieris, ko es tajā Rīgā darīšu?'' skaidro Igo, kurš savā jaunajā īpašumā dzīvos torņa augšā.

Viņš gan neplāno tur uzturēties vientulībā, jo cer ''apkārt pulcēt interesantus cilvēkus, kuri mani iedvesmos un katrs kaut ko radīs''.

''Kad tu vienu lietu izdzīvo un pabeidz, tad, lai neapstātos un nenosprāgtu, ir svarīgi ieraudzīt nākamo perspektīvu,'' savu lēmumu komentē Fomins.

Interesanti, ka šī intervija notikusi slimnīcā, jo Igo saļodzījusies veselība: ''Es netiku uz Ķīpsalas izstādi - viss bija sagatavots un izdomāts, piecos piecēlos, uztaisīju sev lieliskas brokastis, visu izdarīju, smuku saģērbos, pusdeviņos gribēju izsaukt taksometru - un sapratu, ka nekur neaizbraukšu. Katram cilvēkam ir robežas...''

Visbeidzot, Igo atklāj, ka 20 gadus ilgusī laulība ar psihoterapeiti Daigu Daizi beigusies uz draudzīgas nots, bet tagad viņš jau uzsācis jaunas attiecības, kuras gan plašāk nekomentē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas