Atpakaļ uz nra.lv

Kivičs ar lepnumu atceras, kā saliedējis latviešu un krievu kopienas Latvijā

tautaruna.lv 22.oktobris 2018, 15:21
 
F64
Mūziķis Andris Kivičs vērsis uzmanību, kā apritējuši 10 gadi viņa grupas Z-Scars krievu valodā tapušajam albumam.
''2008. un 2009.gadā uz Zolitūdes, Purvciema un Bolderājas daudzstāvu māju palodzēm šis albums tiešām skanēja, tā ka jūtos ielicis savu artavu divu kopienu saliedēšanā Latvijā!''

Aizvadītajā sestdienā mūziķis vērsis uzmanību, ka apritējuši desmit gadu kopš grupas Z-Scars trešā albuma ''Tieši sirdī'' iznākšanas.

''2008 gadā tā bija bomba. Pirmais divvalodīgais albums Latvijas rokmūzikas vēsturē,'' viņš raksta soctīklā Facebook. ''Kivičs krieviski? Daudzi neticēja.''

''Interesantākais ir tas, ka pats arī sacerēju vārdus šim krievu valodas CD, kas bija nopietns uzdevums. Konsultējos ar krievu paziņām un tiku galā,'' ar lepnumu atceras Kivičs.

''2008. un 2009.gadā uz Zolitūdes, Purvciema un Bolderājas daudzstāvu māju palodzēm šis albums tiešām skanēja, tā ka jūtos ielicis savu artavu divu kopienu saliedēšanā Latvijā,'' uzskata sabiedriski aktīvais mākslinieks.

Kivičš atklāj, ka Z-Scars aicināti uz gadu doties Krieviju: ''Izdomājām nebraukt, un krievu štelles beidzās.''

Jāatzīmē, ka Z-Scars tas arī bijis pēdējais studijas albums, tomēr grupa visus šos 10 gadus turpina pastāvēt un koncertēt.

Kā ziņots, Kivičs pēdējā laikā centies iesaistīties politikā kā partijas ''KPV LV'' biedrs, tomēr Saeimas vēlēšanaš piedzīvoja neveiksmi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas