Atpakaļ uz nra.lv

Kambala, kļuvis par brīvu vīrieti, domā, kur dzīvot tālāk

tautaruna.lv 2.oktobris 2018, 15:02
 
F64
Basketbolists Kaspars Kambala šobrīd domā, vai palikt dzīvot Kiprā, vai arī tomēr atgriezties uz dzīvi dzimtenē.
''Bet ar Zani... Pašlaik ir tāds sarežģīts posms...''

Žurnāla ''Kas Jauns'' publikācijā ''Kāzu nebūs!'' atklājas, ka izjukušas Kambalas piecus gadus ilgušās attiecības ar dizaineri Zani Pertniku-Gromovu.

''Pašlaik jūtu vēlēšanos savu uzmanību un laiku veltīt vecākiem,'' saka Kambala. ''Bet ar Zani... Pašlaik ir tāds sarežģīts posms... (..) Tagad mēs esam labi draugi.''

''Es šobrīd esmu pievērsies savām lietām, Zane - savām. Pašlaik mums katram ir citas prioritātes,'' skaidro basketbolists.

Kā noprotams, spēlētāja karjeru viņš turpināt neplāno, tomēr esot pajukusi arī iecere uz dzīvi palikt Kiprā.

''Man daļa iedzīves aizvien ir Kiprā, bet arī Latvijā šobrīd esmu sakārtojis dzīvesvietas jautājumu. Gribu drīz pieņem lēmumu gan par to, ko turpimāk darīšu, gan - kur īsti dzīvošu. Ja būs interesanti piedāvājumi, ir liela iespējamība, ka nosliekšos par labu palikšanai Rīgā.''

Kā zināms, Kambala ir viens no neatkarīgās Latvijas atpazīstamākajiem basketbolistiem, savulaik pabijis arī viens no Eiropas vislabākapmaksātajiem sportistiem.

Kambala ir bijis arī viens no skandalozakajiem Latvijas sportistiem, par narkotiku lietošanu tiekot uz laiku diskvalificēts no basketbola, kā rezultātā tajā periodā pievērsās karjerai boksā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas