Atpakaļ uz nra.lv

Lauris Reiniks pastāsta par nedienām sporta zālē

tautaruna.lv 10.septembris 2018, 18:55
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Latviešu mūziķis Lauris Reiniks, kurš aktīvi darbojas arī sociālajos tīklos, šodien pastāstījis par kādu nepatīkamu atgadījumu sporta zālē.
Mūziķis bijis pārsteigts par kāda vīrieša rīcību.

Kā izrādās, tad viņš novērojis, ka sporta zāles ģērbtuvē sēdējis kāds vīrietis, kurš turpat uz grīdas atļāvies griezt kājām nagus. Mūziķis bijis pārsteigts par šādu rīcību, tomēr pieļāvis, ka kungs aiz sevis tomēr arī visu savāks. Realitāte gan bijusi citādāka- vīrietis savācis somu un devies prom. Reiniks gan nav kautrējies pajautāt, vai tiešām nagi tikšot atstāti turpat uz grīdas. Kungs vien atbildējis "Kas lūdzu" un devies prom.

Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Jau vēstīts, ka mūziķis Lauris Reiniks šogad ne vien aktīvi koncertē, bet arī topošajā latviešu kinokomēdijā "Jaunā gada taksometrs" atveido taksometra vadītāju. Filma vēsta par notikumiem Vecgada vakarā, kad cilvēkiem steidzami jānokļūst visdažādākajās Rīgas vietās, lai sagaidītu un nosvinētu gada svinīgāko nakti. Filmas galvenais varonis ir taksometra vadītājs Andrejs, kurš neatsaka palīdzību nevienam un nakts gaitā top par liecinieku neparastām situācijām, kļūstot par kaut ko vairāk nekā tikai šoferīti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas