Atpakaļ uz nra.lv

Slepenās vēstulēs princese Diāna atklājusi, kā jutusies neilgi pirms nāves

tautaruna.lv, Rita Lazda 31.augusts 2018, 19:31
 
SCANPIX
1997.gada 31.augustā traģiskā ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja Lielbritānijas princese Diāna. Vēl daudzus gadus pēc viņas nāves tiek runāts par to, cik viņa bijusi nelaimīga un vēlējusies šķirties no vīra, prinča Čārlza. Lielbritānijas mediji šonedēļ, savukārt, publicējuši viņas rakstītas slepenas mīlestības vēstules, kuras atklājies, kā viņa jutusies vien mēnesi pirms nāves.
Diāna neslēpa, cik nelaimīga ir karaliskajā ģimenē.

Slepenās mīlestības vēstules princese Diāna rakstījusi savai tā brīža mīlestībai, ēģiptiešu miljonāram Dodi al Fajedam. Ja pirms viņa satikšanas tika runāts, cik nelaimīga Diāna ir būdama karaliskās ģimenes daļa, un ka viņa cīnās pat ar depresiju, tad vien mēnesi pirms nāves vēstulēs, kas sūtītas Fajedam viņa norāda, ka priecājas un ir patiešām laimīga par abu kopīgi pavadīto laiku uz jahtas Francijā.

SCANPIX

1997.gada 6.augustā Diāna vēstulēs norāda, ka abi mīlnieki kopā pavadījuši sešas maģiskas dienas, vēsta "The Mirror". Viņa pateicas arī par prieku, ko šis cilvēks spējis toreiz ienest viņas dzīvē.

Pēdējā vēstule tapusi vien divas dienas pirms abu mīlnieku nāves. Arī Dodi al Fajeds atradās automašīnā, kurā avārijas brīdī bija princese Diāna.

Diāna un Dodi satikās pēc tam, kad vīrieša tēvs Muhameds uzaicināja princesi un viņas dēlus Hariju un Viljamu uz savu villu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:40

Jaunākās diskusijas